fredag 8. august 2008

Bursdagsveske

Min kusine fyller 18 år i morgen, og i den anledning så har jeg sydd veske til henne. Har ikke brukt noe mønster. Har brukt litt bilder av henne og hennes venniner. Har også laget noen jojo blomster.

5 kommentarer:

Rødhetta sa...

Flott gave, extra artig med bildene!
Ønsker deg ei fin helg:)

Anonym sa...

WOw, den veska var knallfin, morsom gave å gi bort :-) Ønsker deg en flott helg !

Lisbet sa...

Takk forkommentar på bloggen min. Koselig å høre fra flere hedmarkinger. Så mye flott du ahr laget. En skulle hatt flere timer i døgnet til å gjøre det en synes er aller morsomst. Ikke sant? Kommer til å kikke innom heretter.

Anonym sa...

Hei der - tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. Har kost meg gjennom din. Riktig mye fint å se på. Utifra aktiviteten din har jeg forståele for at mannen din ordnet syrom for deg :) fordel både for deg og de andre i familien. Det er kanskje unødvendig å tipse deg om at det er mange Amy Butler stoffer å få kjøpt på eBay... Kommer snart innom igjen - har lagt deg til besøkslista mi. Ha ei fin helg

umulie sa...

Hei! Det vil jeg veldig gjerne! Jeg har hatt en bloggpause nå, vet ikke hvorfor. Jeg husker heller ikke passordet mitt på hobbyboden, så jeg har ikke vært innom der på lenge heller. Skal ta meg sammen nå som sommeren er over!!!