søndag 6. april 2008

Quilte himmel på Olavsgaard

På lørdag var jeg i himmelen. Jeg var på Olavsgaard og der hadde de samlet 17-20 quiltebutikker. I 4 timer gikk vi å koste oss - kikket, shoppet, siklet og beundret. Ja, jeg var kommet til himmelen. Det eneste som holdt meg tilbake for ikke å gå helt amok, var nok lommeboken. Men jeg fikk kjøpt meg litt og her er resultatet:

11 kommentarer:

karna sa...

Blir spennende å se hva dette blir.

Anonym sa...

Flotte ting! Jeg var også der igår. Handlet ikke så mye, men fikk med meg masse inspirasjon og gode samtaler med kjente og nye bekjente.

Unknown sa...

Ååå så masse lekkert du har kjøpt, gleder meg til og se hva det blir til av alt det lekkre stoffet...
Ha en fin søndag alle sammen :-)

Anonym sa...

Hihi, hit turte jeg gå for det er garn jeg ikke kan stå imot...men jeg kjenner til gleden, kos deg masse med dine nyanskaffelser!! Blir sikkert til noe flott:-D

Anonym sa...

Så masse flott du har kjøpt. Her er mange timer med kos ved syaskina.

Marit sa...

Tusen takk for hilsen i bloggen. Skal bli spennende og se hva du lager av alt det fine stoffet du har kjøp. Her hos meg er søndag symaskindagen, så det kommer nok noen syoppdateringer fremmover.

Toline sa...

Flotte mønstre du har kjøpt! Kan du fortelle hvem som solgte mønsteret med toalettmappene?

Anonym sa...

Så mye fint du fikk med deg!

HanneJ sa...

Så mye fint du har funnet! Skulle likt å være på Olavsgård jeg og, tenk at jeg bodde like ved for 3-4 år siden, men var aldri innom på messa! Irriterende!!

Huset på toppen sa...

Hei!
Tusen takk for koselig kommentar hos meg.:-)Så fin blogg du har! så mye fine ting du har sydd, "likte veldig godt sommervesken".
flotte stoff og mønster du har kjøpt på Olavsgaard; var ikke der selv, men har fått et lite referat fra en venninne som der hele helgen!!!!

Ha en fin mandagskveld !

umulie sa...

SÅ mye fint du har kjøpt! Jeg fant noen få garn og stoffbutikker i Valencia, men alt garn var 100% akryl og stoffene var mer egnet til selskapskjoler og tunge gardiner så det ble ikke med noe hjem:( Har ikke glemt den lille "tilda daten" vår. Håper vi får det til!!! Nå må jeg legge barn.... Ha en fin uke!